Stichtingen en verenigingen

Er zijn 9 producten

Bestuurders en actieve personen krijgen handvatten aangereikt om stichtingen en verenigingen zekerder, effectiever en efficiënter te besturen.

Toon 1 - 9 of 9 items
 • Checklist voor bestuursleden van verenigingen
  cbv2

  Tweede druk, op basis van het Nederlandse Burgerlijk wetboek en de Europese Algemene verordening gegevensbescherming.

  € 16.35
 • IN VOORBEREIDING: boek Systematisch besturen (werktitel)
  x-sb

  IN VOORBEREIDING Bestuurt u wel eens bij de waan van de dag? Regeert de actualiteit? Komen belangrijke zaken weleens in de knel? Gaan er weleens dingen mis? Dit boek geeft handvatten om goed, zuiver, effectief, efficiënt en met plezier te besturen. Het biedt inzichten uit de wetenschappelijke theorie en uit de hedendaagse praktijk. Als u wil houd ik u op...

   
 • Aansprakelijkheid
  Alleen online
  Available
  Aansprakelijkheid
  ash

  Aansprakelijkheid is voor veel bestuursleden van verenigingen een vage dreiging. Het artikel gaat in op: waarvoor zij aansprakelijk gesteld kunnen worden, waarom, voor welk bedrag, door wie en óf zij zelf eigenlijk wel aansprakelijk gesteld kunnen worden.

  € 3.70
 • Ledenzakboekje
  ISBN 978-1-326-73961-4

  Ledenzakboekje Compact boekje (10,8 bij 17,5 cm, 60 pagina's). Het legt structuur en werking van verenigingen uit. Met de kennis uit het boek kunnen (nieuwe) leden snel hun weg in de vereniging vinden en hun stem laten gelden. De vereniging is van alle leden - ook van de nieuwe. Het dagblad Tubantia over het Ledenzakboekje: "Waarvan is een lid nou...

  € 10.30
 • Een probleemloze arbitrage
  Alleen online
  Available
  Een probleemloze arbitrage
  toernooien-arbitrage.pdf

  Arbiters zijn bij toernooien onmisbaar. Antwoorden op vragen als: Wat is hun rol? Hoe komt u aan arbiters? Hoe gaat u met ze om? Hoe zet u ze in? Hoe beoordeelt u ze? Interessant voor hen die een toernooi organiseren.

  € 2.00
 • Checklist
  Alleen online
  Available
  Checklist
  cl2

  Checklist - als opgenomen in het boek Checklist voor bestuursleden van verenigingen, tweede druk. Separaat ter beschikking gesteld zodat u de checklist zo vaak kunt afdrukken en invullen, als u wil. Gratis voor bezitters van dit boek. Zie tabblad Meer informatie, links-onder.

  € 3.00
 • Toernooien organiseren
  Alleen online
  Available
  Toernooien organiseren
  toernooien-organiseren.pdf

  Kort artikel over het organiseren van "toernooien", evenementen waar verschillende organisaties tegen elkaar uitkomen. Pak het organiseren aan als een project. Kenmerken: fasering, besturingscyclus, beheersaspecten en documentatie. Verdeel de voorbereiding langs "lijnen" van samenhangende werkzaamheden.

  € 2.00
 • Deelnemen aan toernooien
  Alleen online
  Available
  Deelnemen aan toernooien
  toernooien-deelnemen-aan.pdf

  Organisatorische aspecten van het deelnemen aan toernooien. Taken en rollen van de verschillende betrokkenen: voor, tijdens en na het eigenlijke toernooi. Interessant voor bestuursleden en voor degenen die een toernooi bezoeken, als deelnemer of als supporter.

  € 2.00
 • Het besturen van stichtingen en verenigingen
  In voorraad
  Het besturen van stichtingen en verenigingen
  ISBN 978-1-326-59539-5

  Handboek voor bestuursleden Dankzij de kennis in het boek doen bestuursleden hun werk zekerder, effectiever en efficiënter.

  € 19.95
Accepteer

Deze site gebruikt cookies om webshopdiensten en uw gebruikerservaring te verbeteren.