Downloads

Er zijn 5 producten

Artikelen en (t.z.t.) e-boeken. Overwegend pdf-bestanden, soms een rtf-, txt- of xls-bestand.

Toon 1 - 5 of 5 items
 • Aansprakelijkheid
  Alleen online
  Available
  Aansprakelijkheid
  ash

  Aansprakelijkheid is voor veel bestuursleden van verenigingen een vage dreiging. Het artikel gaat in op: waarvoor zij aansprakelijk gesteld kunnen worden, waarom, voor welk bedrag, door wie en óf zij zelf eigenlijk wel aansprakelijk gesteld kunnen worden.

  € 3.70
 • Checklist
  Alleen online
  Available
  Checklist
  cl2

  Checklist - als opgenomen in het boek Checklist voor bestuursleden van verenigingen, tweede druk. Separaat ter beschikking gesteld zodat u de checklist zo vaak kunt afdrukken en invullen, als u wil. Gratis voor bezitters van dit boek. Zie tabblad Meer informatie, links-onder.

  € 3.00
 • Een probleemloze arbitrage
  Alleen online
  Available
  Een probleemloze arbitrage
  toernooien-arbitrage.pdf

  Arbiters zijn bij toernooien onmisbaar. Antwoorden op vragen als: Wat is hun rol? Hoe komt u aan arbiters? Hoe gaat u met ze om? Hoe zet u ze in? Hoe beoordeelt u ze? Interessant voor hen die een toernooi organiseren.

  € 2.00
 • Toernooien organiseren
  Alleen online
  Available
  Toernooien organiseren
  toernooien-organiseren.pdf

  Kort artikel over het organiseren van "toernooien", evenementen waar verschillende organisaties tegen elkaar uitkomen. Pak het organiseren aan als een project. Kenmerken: fasering, besturingscyclus, beheersaspecten en documentatie. Verdeel de voorbereiding langs "lijnen" van samenhangende werkzaamheden.

  € 2.00
 • Deelnemen aan toernooien
  Alleen online
  Available
  Deelnemen aan toernooien
  toernooien-deelnemen-aan.pdf

  Organisatorische aspecten van het deelnemen aan toernooien. Taken en rollen van de verschillende betrokkenen: voor, tijdens en na het eigenlijke toernooi. Interessant voor bestuursleden en voor degenen die een toernooi bezoeken, als deelnemer of als supporter.

  € 2.00
Accepteer

Deze site gebruikt cookies om webshopdiensten en uw gebruikerservaring te verbeteren.